Handoeken & Kleding Actie.

De Kledingactie:
Het geven van oude kleding, textiel en schoenen is een klein gebaar, maar veel waard voor dieren in nood in Nederland en daarbuiten.
Geef ook u oude kleding aan dieren in nood. Zo ondersteunt u met een gift in de vorm van oude kleding de vrijwilligers van
RTZ-VELSEN/Dierenambulance  bij u in de buurt!
Al uw kleding, textiel en schoenen die u niet meer nodig heeft, ontvangen wij graag. De gebruikte, kleding, textiel en schoenen kunt u schoon en in dichtgebonden zakken doneren. Dekbedden, kussens, matrassen enz. kunnen we helaas niet gebruiken. Alle kleding, textiel en schoenen worden vervolgens verzameld en gesorteerd en daarna verkocht. Deels als 2e hands kleding en anders voor recycling. Handdoeken en badlakens zijn natuurlijk altijd zeer nuttig voor de hulp aan dieren in nood  en daar kunnen we er ook niet  genoeg van krijgen!
Help de dieren in nood en doneer u kleding aan Reddingsteam Zeedieren-Velsen/Dierenambulance
Mocht u niet in de gelegenheid zijn het te brengen dan halen we het graag op bij U!
Voor ophalen kleding bij u thuis of elders graag een mail zodat wij een afspraak kunnen maken voor het ophalen.
Ophalen kleding alleen in IJmuiden,Driehuis,Velsen-Zuid.Santpoort-Noord.Santpoort-Zuid.
Voor andere plaatsen graag een mail.

Missie ReddingsTeam Zeedieren Velsen/Dierenambulance heeft als doel het bieden van steun aan personen en instellingen die zich waar ook ter wereld bezighouden met hulp aan zeedieren en alle andere dieren die in problemen zijn gekomen en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

error: Content is protected !!